Како од бајките – Нереално убавото место Котсволдс во Англија


Областа Котсволдс изгледа како некое магично место од бајките.

Ви ја претставуваме една од најубавите области на Англија – Котсволдс.
Областа Котсволдс е позната низ целиот свет по бајковитиот изглед со средновековни градби. Неговата архитектура поминала недопрена низ промените на неколку епохи како што била пред повеќе од 300 години.
Котсволдс со право може да се нарече „типична провинциска Англија“, место каде што се чини дека времето застанало.

Повеќе од натписот можете да видите на наредниот линк: Нереално убавото место Котсволдс

Извор: srekja.mk

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 10 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА
Next Во црн фустан со шлиц до препони: Елена Ристеска заводливо открива каков маж може да ја привлече (фото)

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published.