in , , , ,

ВИДЕО: Најдобрата битбокс изведба во историјата

Типов е навистина големо чудо по она што го покажа во видеото. Погледнете го сето тоа во видеото испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Три хороскопски знаци кои најмногу се плашат да стапат во брак

Ловец на глави – Таргет Sweet Fisher