in

ФОТО: Комични решенија во безизлезни ситуацији

Постојат луѓе кој што во безизлезни ситуацији лесно се снаоѓаат/ Погледнете ги овие малку комични решенија на луѓе кои се најдени во такви ситуацији:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Истражувањата тврдат дека музиката им помага на бебињата да прозборуваат

0

Урнебесни фотографии од кучиња кои им се сокриле на своите сопственици