in ,

Истражувањата тврдат дека музиката им помага на бебињата да прозборуваат

Музиката им помага на бебињата да прозборуваат, покажуваат истражувањата на американските научници кои го следеле однесување на бебињата во игра на музички ритмови.

Повеќе од натписот ќе најдете на наредниот линк: музиката им помага на бебињата да прозборуваат

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Огњен Амиџиќ откри дека жена му ги држи сите конци во свои раце: Рецепт за среќен брак или среќен… „папучар“?

ФОТО: Комични решенија во безизлезни ситуацији