in ,

Еве како треба да се шминкаат дамите на 60 години

Без оглед на возраста, секоја жена сака секогаш да изгледа убаво и средено. Со текот на годините, шминката навистина може да биде кроисна алатка да го истакне најубавото од секоја постара дама и да ги сокрие недостатоците кои доаѓаат со текот на годините. Доколку се користи на вистински начин, може да се постигне многу. Ви споделуваме одлично видео за тоа како треба да се шминкаат дамите над 60 години кое стекла огромна популарност во beauty светот.

Повеќе од натписот можете да видите на наредниот линк: Еве како треба да се шминкаат дамите на 60

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Храна која ги ублажува менструалните болки

Ловец на глави таргет Patricia Saunders