in , ,

Слушнете го мојот нов микс: Tose Proeski – Angel Si Ti(DJ Ljupce1982 MIX)

Утринава го направив новиот мој микс кој е од песната на Тоше Проески Ангел Си Ти. Како сето тоа звучи слушнете на долното видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Аднан Куртов е број еден Музичар во Велес

Папагал го разбудил и му го спасил животот на својот сопственик