in ,

Аднан Куртов е број еден Музичар во Велес

Велешкиот Музичар Аднан Куртов не е спорно дека е број еден Музичар и Пејач од градот Велес, а тоа го потврдуваат неговите музички творештва кои се со свтцка Класа. Во меѓувреме се врати на Музиката со која беше некоје време на пауза. Покрај Музиката неговата втора љубов е гејмингот, за кој беше едно време во план да отвори веб страна, но сепак Музиката има повеќе приоритет, она што знае надобро да го работи. Погледнете ги неколку негови видеа, кои можете да ги видите испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

РЕЦЕПТ: Посна чоколадна торта која ја сакаат и оние кои не постат

Слушнете го мојот нов микс: Tose Proeski – Angel Si Ti(DJ Ljupce1982 MIX)