in

Археолог тврди дека ја пронашол куќата на Исус Христос во Назарет

Британскиот истражувач Кен Дарк, археолог од Универзитетот Рединг, тврди дека ја нашол куќата во која Исус Христос го поминал своето детство и се наоѓа во Назарет.

Повеќе од натписот можете да најдете на наредниот линк: Археолог тврди дека ја пронашол куќата на Исус Христос во Назарет

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Дознајте ја тајната на самоуверените луѓе

Како во бајка: Драгана Мирковиќ ја покажа зимската идила во дворот од нејзиниот луксузен дом (фото)