in ,

Нешто во врска со мојот микс на песната: Tose Proeski – Angel Si Ti

Погледнете го моје ново видео во врска на мојот микс од песната на Тоше со наслов: Tose Proeski – Angel Si Ti

Видеото е испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

10 здрави причини поради кои треба да јадете банани

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА