in ,

Најдобрата Поп велешка Музичка изведба досега

Ова е дефинитивно според мене најдобрата песна и Поп изведба досега од Велес. Песната е направена од Темелко Андреев а во изведба е на Валери Димовска. Слушнете ја песната во долното видео:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Најпознатата шминкерка во Македонија направи професионален курс за шминка !

Андреј и Панчо од „ДНК“ открија зошто не се дружат приватно (видео)