in ,

Секси бунтовничка: И мисицата Кристина Димитриевска стави две тетоважи одеднаш (фото)

Откако Тамара Тодевска го истетовира делот на македонската химна кој не го испеа, некако кај познатите работата како да тргна периодов се почесто да бидат во тату студио и да си направат некоја тетоважа.

На Панчо Шорти му се исполни сонот Македонија да игра фудбал на Европско, па и тој ги тетовираше имињата на македонскиот тим на позадина од македонското знаме. Но, Панчо е еден од оние Македонци кои може да се каже дека имаат најголем број тетоважи на себе, па дури и самиот вели дека не знае колку ги има.

Велат дека оние што еднаш се тетовираат, никогаш не застануваат со една тетоважа, а во таа група се приклучи и мисицата Кристина Димитриевска, која пак реши да направи две тетоважи на едно одење кај тату артист, а истото неодамна го стори и Мелита Ракиќевиќ.

Велат дека оние што еднаш се тетовираат, никогаш не застануваат со една тетоважа, а во таа група се приклучи и мисицата Кристина Димитриевска, која пак реши да направи две тетоважи на едно одење кај тату артист, а истото неодамна го стори и Мелита Ракиќевиќ.

Тетоважите отсекогаш биле во тренд, но периодов очигледно станаа ултра актуелни.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН МЕСЕЧЕН ХОРОСКОП ЗА ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 2 ДЕКЕМВРИ 2020 ГОДИНА