in ,

Аднан Куртов ќе увазува Музика и ќе извезува

Аднан Куртов кој што стана познат со М2 ќе работи и понатакај за што намногу го бива, да пишува текстови, да продуцира и да пее. Пред некоје време отвори бизнис што му е веќе познат која главна цел е да увезува Музика и да извезува. Иначе Аднан е еден од најдобрите и не много откриени музички таленти во Македонија и пошироко, а ние ќе му стискаме палци за да успее во она што го планирал.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Тие се нејзината најголема поддршка: Лина Пејовска ги покажа своите родители (фото)

Маја Оџаклиевска се повлекува од сцената: „Нека ова биде убаво збогување“