in

6 годишно дете влегло во вазна и се заглавило – Реакцијата на бабата е хит

(ВИДЕО) Еден шестогишник од Амазонас во Бразил се заглавил во голема глинена ваза. Ситуацијата на крајот барала – чекан. Радозналото дете почнало да паничи но членовите на семејството некако се обидувале да го извлечат од вазата.

Бидејќи не успеале, започнала акција за кршење на вазата, во која како најуспешна се покажала мајката на детето.

„Сега ќе мора да платите висока цена за мојата ваза, разбирате?“ – рекла бабата на детето.

Детето било спасено и поминало без повреди.

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Како да го забавувате вашето разиграно маче

81-годишна пензионерка се омажила за 35-годишен младич – „Првата ноќ се чувствував како девица“