Широкиот Силвио Карузо валк – Хитмен гејминг меме


По инспирација на познатото Путин валк меме Азирус Гејминг изработи гејминг меме за главната фаца Силвио Карузо од Сапиенза.

https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe.

Вашата поддршка многу ми значи.

Azirus Gaming.

Previous Центите на Sony PS4 не се спуштија поради излезувањето на Sony PS5
Next Наместо од Марадона, луѓето се простуваат од Мадона

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *