in ,

Центите на Sony PS4 не се спуштија поради излезувањето на Sony PS5

Со пуштањето на Sony PS5 конзолата во продажба цените на Sony PS4 конзолите не паднаа драстично. Така да може да се каже доколку ја посакувате Sony PS5 конзолата а ја имате Sony PS4 со незината продажба и додавање на не много пари ќе можете да си ја купите Sony PS5 конзолата. Исто така може да се каже дека и намалувањето на цените за овогодишниот Блек Фрајдеј не се много драстични на Sony PS4 и Sony PS5 конзолите.

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 27 НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА

Широкиот Силвио Карузо валк – Хитмен гејминг меме