in , ,

Sony PS4 Играта: Plants vs. Zombies: Battle for Neighborville – Official Launch Trailer

Ова игра е повеќе од една година стара и може да се каже дека е најдобрата досега од трите дела. Графиката за разлика од вториот дел е много подобра и наликува како да се игра на PS5 конзолата. Погледнете го видеото:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Во Полска отворен најдлабокиот базен на светот (видео)

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 25 НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА