Клуч на врата: Саша Ковачевиќ го затвори својот ресторан


Популарниот српски поп-пејач Саша Ковачевиќ веќе неколку години води приватен бизнис, односно печали и од угостителство преду свој ресторан во Белград.

Саша е голем љубител на квалитетна храна, па затоа реши да ги почести своите врвни пријатели и сите гости со врвно гурманско задоволство, но сега ќе мора привремено да стави клуч на неговиот ресторан поради коронавирусот.

Ковачевиќ ќе ја прекине работата на ресторанот две недели или додека не се подобри епидемиолошката слика во Србија.

Извор: vistina.com.mk

Previous Како да му измамите насмевка на лицето
Next Хитмен - Импровизирани балистички методи

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *