27 свадбени торти кои го направија денот полош


За многу гости, најважниот дел е свадбата тортата. Локацијата, декорот, фустанот на невестата, сите овие работи се важни. Во тортата, сепак, треба да се ужива.

Погледнете ги итересните а инајлоши торти кои се некогаш направени.

Previous Џорџ Клуни му подари по милион долари на секој од своите пријатели
Next Саша Ковачевиќ го прекина интервјуто поради ситуација од која не можеше да продолжи да зборува

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *