in

ФОТО: Најдоброто од дизајнот

Да се биде добар мајстор или архитект не е лесно, а ова се едни од најголемите дизајнерски и мајсторски промашаи, сепак мислам дека е грешката кај архитектот 🙂

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

РЕЦЕПТ: Сочна штрудла од лимон за сладок почеток на денот

Зошто секоја жена би требала да почне да го сака сопственото тело