Дневна доза Хитмен – Сапиенза и Хокаидо


Агент 47 е денеска е ангажиран на две локации. Сапиенза и Хокаидо. Во Сапиенза 47 мора да ги елиминира креаторите на опасниот вирус Фраческа Де Сантис и Силвио Карузо и да го уништи вирусот за спас на човештвото (во паралелниот универзум на Хитмен).

Следната локација на 47 е Хокаидо.

Previous Сè што треба да знаете за новиот Sony PS5
Next Топлес фотографиите со Нада Топчагиќ и Сузана Манчиќ се само почеток: Српската пејачка планира да објави уште разголени фотографии

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *