Дневна доза Хитмен – Хакер 47


Во оваа епизода Тобиас Рипер ака Хитмен е ангажиран да го сруши системот за развој на тајно оружје во Хавен Исланд, а истовремено да ги елиминира и трите одговорни фаци на овој проект, Људмила Ветрова, Тајсон Вилијамс и Стивен Бредли. Сетоа мора да изгледа како несреќа и професионално.

https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

Верзија 1 Suit Only

Верзија 2 Хавен Техничар

Previous Оревите се вистински чувари на здравјето – Кои си нивните придобивки
Next Панчо исто како Тамара, со важна тетоважа, само на различно место и од различна причина – многу посилна! (ФОТО)