Дневна доза Хитмен – Хавен Исланд


Овој пат Агент 47 е ангажиран да елиминира четири инфлуенсерки од Хавен Исланд. Сето тоа во неговиот класичен стил – Fiber Wire.

https://www.youtube.com/AzirusGaming – Лајк, Дислајк, Share или subscribe. Вашата поддршка многу ми значи. Azirus Gaming.

Previous Зошто треба да пиеме млеко пред да легнеме?
Next Природна маска за коса против првут и опаѓање на косата