in , ,

Два нови Хитмен контракти – Корумптирани полицајци и Истебување

За денеска Агент 47 има две задачи. Првата задача во Колумбија , а втората во Мајами. Како и секогаш само таргети без невини жртви.

  1. Истребување

2. Корумптирани полицајци (Хардкор верзија)

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто нити едно државно знаме на светот нема виолетова боја?

Неколку трикови како да направите вкусен сендвич