in , ,

Хитмен 2 – Жичено влакно на судбината

Овој пат Агентот 47 е испратен во Колорадо да елиминира три таргети кои што се закана за националната безбедност. Сето тоа мора да го стори со неговата килерска алатка жичано влакно без при тоа да биде приметен и без да настрадаат невини.

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Од правник до економист, актер, учител: Eве какво образование имаат завршено членовите на жирито на „Ѕвездите на Гранд“

Амерички град во Кентаки избра куче-булдог за градоначалник