in

Очекување vs. Реалност – Жени отишле на фризер за фризура од соништата но завршиле во солзи

Веројатно на секој од нас му се случило во фризерски салон да побараме одредена фризура која сме ја виделе на некој модел за на крајот да завршиле со нешто сосема спротивно од тоа.

Колку пати обидот да се истрижеме на нов начин, да ја промениме бојата на косата, или да испробаме некој нов тренд и да добиеме кул фризура не завршил најдобро. Можеби сликата која сме ја покажале била совршена, и сме претпоставиле дека таа боја/должина/начин на стрижење би ни стоел добро, но вештината на фризерот не била дорасната на предизвикот. Па го добиваме она што го добиваме.
Овие жени одлучиле својата мака да ја споделат со светот. Кога ни враќањето на парите назад не може да ја поправи штетата нити да не утеши..

За повеќе кликнете на следниот линк: Очекување vs. Реалност

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

0

Најпопуларниот стил на уредување на бањата за оваа година

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 11 НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА