in ,

Најпопуларниот стил на уредување на бањата за оваа година

0

Доколку планирате да ја преуредувата бањата и сте во потрага по нови идеи и инспирација, еве кој тренд на уредување е моментално најпопуларен.

Bathroom Trend Study интернет страницата посветена на дизајн и идеи за преуредување на домот ги открива најпопуларните стилови за кои луѓето најчесто се одлучуваат кога е во прашање уредувањето на бањата. Монохроматската минималистичка естетика моментално е најпобарувана.

Повеќе од написот можете да видите на следниот линк: Најпопуларниот стил

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

РЕЦЕПТ: Пикантен намаз од туна

Очекување vs. Реалност – Жени отишле на фризер за фризура од соништата но завршиле во солзи