in , ,

Хитмен 2 – Претседателски Атентат

Во оваа епизода Агент 47 е ангажиран да изврши атентат врз кандидатот за претседател Чарлс Блек трети.

Не заборавете да оставите лајк или дислјак и да направите Subscribe.

https://www.youtube.com/AzirusGaming

Azirus Gaming

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто по кратко време откако ќе јадете повторно чувствувате глад?

Новата студија открива кога е најздраво да се консумира утринското кафе – пред или по појадокот?