in , ,

Хитмен 2 – Злобна шема

Во оваа епизода Lana Patrice ја ангажира тајната ICA служба за да елиминира четири скриени агенти кој што работат за папарацото Kirean Hudson. Нашите информации се дека тие сакаат да ја обесчестат Lana со откривање на скандал од нејзиниот приватен живот. Прашање на време е кога тоа ќе се случи, па затоа Агент 47 мора да дејствува многу претплазливо за да не настрада невина личност.

Не заборавете да оставите лајк или дислјак и да направите Subscribe.

https://www.youtube.com/AzirusGaming

Azirus Gaming

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Спој на луксуз и минимализам: Ѕирнете во домот на Викторија Лоба (фото)

Биба Додева позитивна на коронавирус