in ,

Амајлии кои ќе ви донесат среќа само ако вистински верувате во нив

Потковица, бубамара, бел лук.. Интересни детали кои сигурно не сте ги знаеле.

Едно американско истражување покажува дека амајлиите имаат магична моќ, но само доколку вистински верувате во нив. Играчите на голф кои имале „среќна топка“ имале два пати повеќе успеси да ја фрлат топката во дупката, во однос на оние кои се потпирале исклучиво на својата вештина.

Доколку сте од оние кои веруваат во „знаци пред патот“, за вас имаме добра вест. Амајлиите можат да помогнат во дисциплини како што е спортот, но ќе ви откријат броеви и за седмица на лото. А доколку не сте знаеле, еве што некои од нив значат.

Бел лук
Белиот лук го прави човек отпорен на удари и убоди, а доколку го носите во џебот, ќе ви го олесни пешачењето. Доколку го закачите во собата, ќе ги превземете врз себе сите болести и така ќе ги заштитите домашните.

Копче
Доколку копчето испадне рано наутро, денот ќе донесе несреќа, како и доколку облечете нешто наопаку. Во случај наутро да сретнете оџачар, ќе ви донесе среќа и тогаш би требало да допрете копче и да замислите желба.

Повеќе од натписот ќе најдете на наредниот линк: Амајлии кои ќе ви донесат среќа

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Играме Ghostrunner (Cyberpunk Нинџа) – Дел #2

СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 7-8 НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА