in

Загадочно откритие – Тунели стари 12.000 години откриени под тлото на Европа

Дали е можно древните култури да имале меѓусебен контакт пред повеќе од илјада години? Според новите откритија, овие подземни тунели ко се протегаат од Шкотска до Медитеранот, одговорот е големо –Да!

Причината поради која настанале овие масивни тунели е сеуште мистерија, многу истражувачи веруваат дека оваа мрежа стара 12,000 години е изградена како заштита од предатори и други опасности.

Повеќе од натписот ќе најдете на наредниот линк: Тунели стари 12.000 години

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Oва е синот на Сузана Јовановиќ од првиот брак кој Саша Поповиќ го прифати како свој син

Играме Ghostrunner (Cyberpunk Нинџа) – Дел #2