in , ,

Azirus Gaming – 2 нови Хитмен контракти

  1. Back To The Future – контракт во кој целта на Агент 47 е да ја елиминира Исабела Карусо мајката на познатиот протагонист Силвио Карусо од втората епизода на Хитмен во Сапинза – Италија. Во оваа епизода Агент 47 се враќа во минатото да ја елиминира Исабела Карусо и да ја превентира штетата која што ќе настане во иднина. Само скилед агенти како 47 се во можност да го исполнат овој договор без при тоа да настрадаат невини личности.

2. Righteous – За овој контракт нема многу што да се каже бидејќи е дел од серија на контракти за брза speedrun елиминација.

Поддржете го Azirus Gaming каналот на Youtube со што ќе оставите лајк, дислјак , споделете и шерувајте.

https://www.youtube.com/AzirusGaming

Со почит ваш Azirus Gaming.

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Гејмплеј од 3 дел на Resident Evil 3 Remake

„Без тебе немаше да стигнам толку далеку“: Симона Поповска со повод емотивна кон својата сестра докторка (фото)