in , ,

Играме Ghostrunner (Cyberpunk Нинџа) – Дел #1

Здраво на сите, јас сум Azirus Gaming а ова е првиот дел од Ghostrunner игра која што е развиена од страна на полското гејминг студио One More Level, а публикувана од 505 Games и All in! Games. Дејствието на играта се случува во далечната иднина во Cyberpunk свет во кој што главниот лик се обидува да се искачи во Дарма кулата која што е последното засолниште на човештвото.

Главниот линк во Ghostruuner мора да го пронајде својот пат од дното на тиранскиот сајбер свет па се до врвот, за да го пронајде тиранинот Mara The Keymaster и да се одмазди.

Самата игра располага со One-hit-one-kill механика со што самата борба во играта е брза и интензивна и самиот лик лесно може да се соочи со смртта.

Ви благодарам за посетата на мојот YouTube Канал. Ставете лајк или дислајк, Subscribe и Share што многу ми значи.

Stay strong stay safe.

Вашиот
Azirus Gaming

https://www.youtube.com/AzirusGaming

What do you think?

Written by Azirus Gaming

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

„Без тебе немаше да стигнам толку далеку“: Симона Поповска со повод емотивна кон својата сестра докторка (фото)

Ова италијанско село ќе ви плати до 60.000 долари за да се преселите во него – еве кои се условите