in , ,

Новиот Hitman 2 контракт: HITMAN 2 – Moved On – #269

Погледнете го новиот Hitman 2 контракт преигран од велешанецот Azirus Gaming, видеото е испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Перо Антќ има плакар за патики кој е поголем од таков во продавница (фото)

Какви усни ќе носиме оваа есен – Трендови кај кармините