in ,

Какви усни ќе носиме оваа есен – Трендови кај кармините

Колку постудено време, толку потопли усни. Оваа есен дефинитивно ќе биде во знакот на нијансите на вино, вишни и чоколадо.

Со доаѓањето на новата сезона се променуваат и трендови кај шминката. Додека во летниот период префериравме свежа, колоритна и прозрачна шминка, есента е токму спротивното. Подгответе се за нагласени усни во впечатливи нијанси.
Како најпопуларни се издвојуваат: burgundy или оние во боја на вино, вишновите нијанси кои се измеѓу лилава и темно црвена, нијансите на топло чоколадо и карамела и секако не изостануваат природните тонови не нежно розева кои се одличен избор за ‘no makeup’ изгледите.

Повеќе од натписoт ќе најдете на наредниот линк: Какви усни ќе носиме оваа есен

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Новиот Hitman 2 контракт: HITMAN 2 – Moved On – #269

Попладневното спиење може да биде опасно – Освен во еден случај