in ,

ВИДЕО: Генгста шит и Ритко Мадафака

Перица е много талентиран кога е во прашање рапот и глумата. Погледнете ја реакцијата на Ритко Мадафака кога го виде токму него по донацијата која ја направи Перица:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Сестрата на Бритни Спирс проговори за менталната состојба на пејачката

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 3 НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА