Нов гејмплеј од римејк верзијата од играта Rezident Evil 3


Нова игра нов гејмпеј, погледнете го гејмплејот на Азирус Гејминг од новата римејк верзија на Rezident Evil 3, видеата се испод:

1.Resident Evil 3 Remake – PC Walkthrough | No Commentary | Part 1

2.Resident Evil 3 Remake – PC Walkthrough | No Commentary | Part 2

Previous СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 2 НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА
Next Најновиот контракт со наслов: HITMAN 2 - The Serial Killer - #268