in , ,

Најновиот контракт со наслов: HITMAN 2 – The Serial Killer – #268

Пoгледнете најновиот контракт преигран од Азирус Гејминг, видеото е над натписот:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Нов гејмплеј од римејк верзијата од играта Rezident Evil 3

Сестрата на Бритни Спирс проговори за менталната состојба на пејачката