Последните две мисији од новата игра Mafia, 19 и 20


Последни две мисији од новата игра Mafia изиграни од Азирус Гејминг, 19 и 20, видеата се испод:

19.Mafia Definitive Edition – Moonlighting – #19

20.Mafia Definitive Edition – The Death Of Art – #20

Previous СРЕЌЕН ВИКЕНД ХОРОСКОП ЗА 31 ОКТОМВРИ И 1 НОЕМВРИ 2020 ГОДИНА
Next Колку спиете? – Големите умови спиеле само неколку часа дневно

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *