in

Џим е паметно куче – Таа сама оди во центарот за дневна нега без придружба на своите сопственици

Во едно рано саботно утро, Марти Кариер подготвувајќи се за доста зафатен ден во Happy Tails Pet Resort and Spa, забележа некој пред вратата. Не очекуваше дека некој муштерија ќе пристигне толку рано, потоа забележа нешто уште понеочекувано.

„Беше 6:30 часот наутро кога го забележав нејзиното носе прилепено на вратата“ – раскажува Марти. „Вообичаено ги чекам сопствениците на кучињата да влезат со своите миленици но таа беше сосема сама и чекаше пред вратата.“

Повеќе од написот можете да видите на наредниот линк: Џим е паметно куче

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Погледнете го новиов гејмплеј од Азирус Гејминг од новата игра Mafia, мисијите 17 и 18

Ветено – исполнето: Tамара Тодевска ја истетовира химната на Македонија (фото)