in , ,

Погледнете го новиов гејмплеј од Азирус Гејминг од новата игра Mafia, мисијите 17 и 18

Погледнете го новиов гејмплеј од Азирус Гејминг од новата игра Mafia, мисијите 17 и 18. Видеата се испод:

17.Mafia Definitive Edition – Election Campaign – #17

18.Mafia Definitive Edition – Just For Relaxation – #18

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кога синот на Пепа ќе стане гејмер се вика: PEPA GEJMING

Џим е паметно куче – Таа сама оди во центарот за дневна нега без придружба на своите сопственици