in ,

Кога синот на Пепа ќе стане гејмер се вика: PEPA GEJMING

Кога синот на Пепа ќе стане Гејмер, тоа се вика PEPA GAMING. Уште од порано сум обожавал да играм видео игри, различни симулацији и други видови на игри, сега може да се каже дека сум полу професионален гејмер после периодот на играње, така да ако сакате да видите некоја видео игра, посетете го мојот Јутуб канал на кој во иднина ќе ставам разни игри. Покрај игри ќе ножете да видите и по некој музички МИКС и разни други видеа препорачани од PEPA GEJMING. Линкот е следниот: PEPA GEJMING

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 30 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА

Погледнете го новиов гејмплеј од Азирус Гејминг од новата игра Mafia, мисијите 17 и 18