in ,

Сека Алексиќ започнува нов проект кој е потполно различен од нејзината досегашна работа

Сека Алексиќ подготвува нов проект кој особено ќе ги израдува припадниците на помладата популација. Таа планира да снима песни за деца.

-Мојот план е да ги израдувам родителите и децата со едукативна програма. Целосно сум фокусиран на тоа. Тоа е голем предизвик, ако земеме предвид дека проектот е различен од сè што сум работела досега – откри пејачката, осврнувајќи се на приказните и песните кои и се омилени синови.

ФОТО: ИНСТАГРАМ

– Стар, проверени песни  со кои сите пораснавме. Уште од раѓањето на Joван, на Јакоб му беше интересно да го заспие. Му дозволивме да го стори тоа, се разбира, со наша помош, бидејќи сметавме дека на тој начин ќе се развие прекрасна врска меѓу нив. Дури и денес, со задоволство го прави тоа, навистина му се допаѓа улогата на неговиот постар брат, поради што понекогаш знае да глуми дека е важен – додаде таа.

-Јован, пак, го обожава и, откако стана посилен, се обидува да го имитира. Понекогаш, сепак, тој успева во тоа, иако почесто останува само на симпатичен обид. Би сакал тие, без оглед на ситуациите што животот ќе ги стави пред нив, никогаш да не престанат да се поддржуваат едни со други – додаде Сека, заклучувајќи дека родителите не треба да ги оптоваруваат своите деца со прекумерни очекувања.

Извор: vistina.com.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 29 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА

Погледнете го најновиот гејмплеј на Азирус Гејминг од играта Mafia, 16 мисија