in ,

Илустрации на корејска уметница која црта популарни ликови во нејзин стил

0

Jenny, која на социјални медиуми се претставува како Jennyudee, е многу талентирана уметница. Нејзина главна црта е тоа што прави свои претстави на популарни ликови или елементи од поп култура, во нејзин стил.

Стилот потсеќа на manhwa, термин кој опишува јужно-корејски цртани филмови и стрипови, но нејзиниот стил е доусовршен со повеќе детали.

Таа не работи само на ликови, туку ги претвара во ликови и други елементи од поп култура.

Погледнете за што станува збор:

Повеќе од написот ќе најдете на наредниот линк: Илустрации на корејска уметница

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Погледнете го најновиот гејмплеј на Азирус Гејминг, 14 и 15 мисија од играта Mafia

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 29 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА