in , ,

Погледнете го најновиот гејмплеј на Азирус Гејминг, 14 и 15 мисија од играта Mafia

Погледнете го најновиот гејмплеј на Азирус Гејминг, 14 и 15 мисија од играта Mafia, видеата се испод:

14.Mafia Definitive Edition – Happy Birthday – #14

15.Mafia Definitive Edition – You Lucky Bastard – #15

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Кој кого го следи во чекор, кој кому е „copy – paste“: Антониа Гиговска на своето момче или Иван Јованов тера мода „по женски памет“? (ФОТО)

0

Илустрации на корејска уметница која црта популарни ликови во нејзин стил