Кој кого го следи во чекор, кој кому е „copy – paste“: Антониа Гиговска на своето момче или Иван Јованов тера мода „по женски памет“? (ФОТО)


Антониа Гиговска и Иван Јованов се една од најмладите и најинтересни естрадно -љубовни двојки. Обајцата со кариера во подем и популарност во пораст, но и љубов која наспроти предвидувањата дека ќе биде за „еднократна употреба“, сепак речиси две години опстојува.

Повеќе од натшисот можете да најдете на наредниот линк: Кој кого го следи во чекор, кој кому е „copy – paste“

Извор: vistina.com.mk

Previous Високи чизми и џемпер-фустан – комбинација без маани: 5 одлични предлози за стилизирање
Next Погледнете го најновиот гејмплеј на Азирус Гејминг, 14 и 15 мисија од играта Mafia

No Comment

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *