in ,

ПРЕПОРАЧАНО ОД ПЕПА ГЕЈМИНГ: Споредба на сегашна со тогашна графика од играта Mafia на мисијта Omerta

Кога би ги споредиле тогаш со сега би дошле до заклучок дека сегашниот гејминг е много поразличен по функционирање и изглед. Во овие две видеа ќе ги видите разликите, на сегашниот и тогашниот гејминг:

1.Mafia: The City Of Lost Heaven – Mission #11 – Omerta

2.Mafia Definitive Edition – Omerta – #10

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Зошто многу паметни и прекрасни жени остануваат сингл со години

НАСА: Дефинитивно има вода на Месечината