in

Откачени мудрости на Хомер Симпсон за пивото

Хомер Симпсон е главниот јунак во популарната серија „Симпсонови“, познат по својата безусловна љубов спрема крофните и своето семејство. Овој смотан, симпатичен, наивен и искрен јунак остана запамтен по многу нешта, но може да се каже дека исто така го краси и љубовта спрема пивото.

Во текот на 28-те сезони Хомер безброј пати до солзи не насмеал со смешните изјави околу пивото, а ова се само некои од највпечатливите:

„Ајде да наздравиме за пивото – причината и решението на сите животни проблеми.“

„Жената е како пиво. Изгледа добро, мириса добро и би поминал бос по трња само за да дојдеш до неа.“

Повеќе од натписот можете да видите на наредниот линк: Откачени мудрости на Хомер Симпсон за пивото

Извор: srekja.mk

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА

Зошто го носиме часовникот на левата рака а не на десната?