in , ,

АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Првата мисија од Хорор играта Amnesia Rebirth со наслов-The Flight | Cassandra | Caves | Walkthrough Part #1

Азирус Гејминг го објави првиот негов гејмплеј од Хорор играта Amnesia Rebirth. Погледнете го испод видеото:

1.Amnesia Rebirth – The Flight | Cassandra | Caves | Walkthrough Part #1

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Протече фотографија на која страсно се бакнуваат: Дара Бубамара објави интимна фотка со 20 години помладото момче (фото)

Каде во авионот има најмногу бактерии и вируси?