in , ,

АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Погледнете ја десетата мисија од новата игра Mafia со наслов – Mafia Definitive Edition – Omerta – #10

Погледнете ја десетата мисија од новата игра Mafia, видеото е испод:

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Десерт на денот: Бомбици од 3 состојки

Научниците веруваат дека некој не набљудува веќе долго време