in , ,

АЗИРУС ГЕЈМИНГ: Три најнови мисији од играта Mafia, 7, 8 и 9

Погледнете го најновиот гејмин на Азирус Гејминг од играта Mafia, 7, 8 и 9 мисија. Видеата се испод:

7.Mafia Definitive Edition – Better Get Used To It – #7

8.Mafia Definitive Edition – The Saint And The Sinner – #8

9.Mafia Defenitive Edition – A Trip To The Country – #9

What do you think?

Written by Ljubomir Pepic

Имам 40 години и доаѓам од Велес

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Поранешниот сопруг на Ана Кокиќ призна: „Се уште сум заљубен во неа, засекогаш ќе има посебно место во моето срце“

СРЕЌЕН ДНЕВЕН ХОРОСКОП ЗА 26 ОКТОМВРИ 2020 ГОДИНА